Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

Вівторок, 27 грудня 2016, 11:47

Порошенко підписав держбюджет-2017

Петро Порошенко

Петро Порошенко підписав Державний бюджет України на 2017 рік.

Про це повідомила прес-служба Президента Україна.

Як наголосив президент Петро Порошенко, бюджет детально був обговорений на засіданні РНБО в частині видатків на сектор оборони і безпеки країни, які . складають 5,2% від ВВП і які будуть сконцентровані на фінансуванні Збройних сил.

«Вперше ті нові зразки озброєння, які були розроблені за останні два з половиною роки, перейдуть з процесу випробування до безпосередньої постановки на озброєння, що значно посилює бойові можливості наших Збройних Сил», – заявив Петро Порошенко.

За його словами, прийнятий бюджет-2017 є соціальним, реформаторським, захищає українського виробника, українського працівника, значно покращує інвестиційний клімат в державі.

Нагадаємо, Верховна Рада ухвалила Державний бюджет України на 2017 рік 21 грудня. У держбюджеті передбачено підняття рівня мінімальної зарплати до 3200 грн з 1 січня 2017 року, а прожитковий мінімум на одну особу в розрахунку на місяць передбачається встановити у розмірі з 1 січня 2017 року – 1,544 тис грн, з 1 травня – 1,624 тис грн, з 1 грудня – 1,7 тис грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.