Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Богданівська

google.com.ua

Четвер, 29 грудня 2016, 17:16

У Львові для транспорту відкрили вулицю Богданівську

вул. Богданівська

На вул. Богданівській завершили ремонт дороги на ділянці від вул. Золочівської до вул. Пластової та від вул. Золочівської до вул. Старознесенської.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як поінформував директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Сергій Бабак, сьогодні для руху транспорту відкрили вул. Богданівську.

На вул. Богданівській на ділянці від вул. Золочівської до вул. Пластової влаштували 2 шари асфальтного покриття, а на ділянці від вул. Золочівської до вул. Старознесенської – один шар.

А ось роботи з влаштування ще одного та двох шарів асфальтного покриття відповідно будуть виконані в наступному році. Також в наступному році на вул. Богданівській продовжуватимуть роботи з влаштування тротуарів та зовнішнього освітлення.

За словами начальника управління транспорту та зв’язку міськради Віктора Щира, після відкриття вул. Богданівської, автобусні маршрути №19 та №39 курсують за своїми звичними маршрутами.

Нагадаємо, з літа у зв’язку із проведенням ремонту на вул. Богданівській, від вул. Золочівської (залізничний міст) до вул. Богданівської, 19 (авторинок «Кривчиці»), міські маршрути №19 та №39 змінили свою схему руху.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.