Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

опалювальний сезон

Вівторок, 3 січня 2017, 15:22

На Львівщині зросла заборгованість за газ та опалення

опалювальний сезон

Станом на 1 грудняа заборгованість населення за газопостачання становила 416 млн грн, а опалення – 138 млн грн.

Про це повідомляє Головне управління статистики у Львівській області.

Загалом, впродовж січня-листопада 2016 року мешканці області сплатили за житлово-комунальні послуги 2517 млн грн.

На кінець листопада минулого року заборгованість населення за газопостачання (включаючи борги попередніх періодів) становила 416,8 млн грн, за централізоване опалення та гаряче водопостачання – 138,5 млн грн, за утримання будинків і споруд та прибудинкових територій – 72,7 млн грн, за централізоване водопостачання та водовідведення – 24,4 млн грн, за вивезення побутових відходів – 4,9 млн. грн.

Крім того, у січні-листопаді  за електроенергію населенням було сплачено 694,9 млн грн, заборгованість на кінець листопада 2016 року становила 49,4 млн грн. Середні нарахування за житлово-комунальні послуги на одного власника особового рахунку з урахуванням електроенергії (із розрахунку 150 кВт·год) у листопаді минулого року становили 984,5 грн.

Термін заборгованості за вивезення сміття становив 3,4 місяця, за централізоване опалення та гаряче водопостачання – 2,7 місяця, за утримання будинків, споруд та прибудинкових територій – 2,2 місяця, за газопостачання – 1,5 місяці, за централізоване водопостачання, водовідведення – 1,2 місяця.

Станом на 1 листопада заборгованість населення за газопостачання становила 404 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.