Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

салюти

old.dailylviv.com

Четвер, 5 січня 2017, 16:21

За продаж чи використання піротехніки львів'яни можуть заплатити до 1000 грн штрафу

салюти

За зберігання, перевезення, торгівлю чи використання піротехнічних засобів на львів'ян чекає штраф від 595 до 1 020 грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Ухвалою міськради №23 від 17.12.2015р. «Про заборону використання та реалізації феєрверків, салютів і піротехнічних виробів на території м. Львова» заборонено використовувати та реалізовувати феєрверки, салюти, піротехнічні вироби та інші засоби піротехніки.

Відтак, мерія закликає всіх мешканців та гостей міста не використовувати піротехніку, суб’єктів підприємницької діяльності усіх форм власності – не  реалізовувати феєрверків, салютів, піротехнічних виробів, інших виробів піротехніки з світловим, іскровим, димовим, звуковим, змішувальним ефектами та інших вибухонебезпечних пристроїв.

А керівників закладів ресторанного господарства просить під час проведення святкових заходів не допускати на території підпорядкованих об’єктів використання будь-яких піротехнічних виробів.

Згідно з чинним законодавством, за порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів тягне за собою накладення штрафу в розмірі від 595 до 1 020 грн із конфіскацією піротехнічних засобів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.