Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

пташиний грип

Середа, 11 січня 2017, 15:53

Білорусія відмовилася від української продукції через пташиний грип

пташиний грип

Білорусія заборонила імпорт птиці з окремих областей України у зв'язку з пташиним грипом.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зокрема, Білорусія заборонила ввезення птиці з окремих регіонів України, Росії, Данії та Франції через зареєстровані там випадки захворювання птиці на високопатогенний грип.

Обмеження на ввезення птиці стосуються Одеської та Чернівецької областей України, а рішення прийнято на підставі інформації Міжнародного епізоотичного бюро про реєстрацію на території цих областей випадків захворювання птиці на високопатогенний грип.

Зазначимо, заборона поширюється на ввезення живої птиці, інкубаційного яйця, диких, зоопаркових і циркових сприйнятливих тварин, м'яса птиці, яєчного порошку, меланжу, альбуміну та інших харчових продуктів переробки курячого яйця, пуху та пера. Заборона також поширюється на корми і кормові добавки з птиці, мисливські трофеї, а також вживане обладнання для перевезення птахівницької продукції, утримання, забою та оброблення птиці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.