Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

маршрутки

Четвер, 12 січня 2017, 10:09

На Львівщині встановили нові ціни на маршрутки

маршрутки

З 15 січня у області діятимуть нові тарифи на проїзд.

Про це повідомляє Асоціація перевізників Львівщини.

Відтак, з 15 січня 2017 року на автобусних маршрутах приміського і міжміського сполучення у Львівській області діятимуть нові тарифи.

Зокрема, на маршрутах міжміського сполучення тариф зросте на 10-12%. Мінімальна вартість проїзду становитиме 5 гривень. Вартість одного пасажиро-кілометра 0,52 – 0,53 гривні з врахуванням ПДВ (20%) та страхового збору (3%).

На приміських автобусних маршрутах внутрішньо-районного сполучення автотранспортні підприємства, які обслуговують ці маршрути, розраховуватимуть тариф індивідуально щодо кожного району окремо.

Зазначимо, починаючи з 11 січня до 14 січня районні державні адміністрації організували проведення громадських обговорень щодо підняття тарифів на проїзд.

Нагадаємо, ще у грудні під час прес-конференції голова Асоціації перевізників Львівщини Іван Велійка анонсував зростання цін на проїзд: за його словами пасажирські перевезення зростуть на 30-40%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.