Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Буський район

Понеділок, 16 січня 2017, 16:29

Приватна фірма отримала землі для будівництва у Буському районі

Буський район

Йдеться про земльну ділянку у 2,4 га.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки від 13 січня 2017 року.

Відтак, розглянувши клопотання ТзОВ "Дрог-буд Україна" облдержадміністрація вирішила надати підприємству землю у області для будівництва та обслуговування виробничих будівель. 

"Надати дозвіл ТзОВ "Дрог-буд Україна" на розроблення з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 2,4749 га", – йдеться у розпорядженні.

Ділянка розташована за межами села Андріївка Буського району Львівської області.

Наразі фірма має подати на затвердження обласній державній адміністрації проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Як йдеться у єдиному реєстрі юридичних осіб, ТзОВ "Дрог-буд Україна" зареєстроване у Львові, займається будівництвом, наданням в оренду техніки, будівельно-монтажними роботами, оптовою торгівлею деревиною та будматеріалами. Кінцевими власниками підприємства є Оксана Палант, Валерій П'ятак, Олександра Яцик, Пйотр Савицький (Польща).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.