Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

пункт пропуску

ДФС

Вівторок, 17 січня 2017, 13:08

У 2016 році на Львівщині найзавантаженішими були два пункти пропуску

пункт пропуску

Львівська митниця назвала найбільш завантажені пункти пропуску області.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДФС у Львівській області.

Відтак, у 2016 році пункти пропуску Львівщини перетнуло на 3,8% більше авто, ніж у 2015 році, а пасажиропотік збільшився на 8%.

Основний потік вантажного транспорту прямував через пункт пропуску «Краковець – Корчова» –  понад 192 тисяч, а у «Рава-Руській – Гребенне» кордон перетнула найбільша кількість автобусів – більш ніж 32 тисяч.

Легкові автівки переважно перетинали кордон у пунктах пропуску «Краковець – Корчова», «Шегині – Медика» та «Рава-Руська – Гребенне» – в середньому 1 млн машин.

Кількість громадян, що перетнули кордон у пункті пропуску «Шегині – Медика» є найбільша – майже 5,4 млн осіб, що становить близько 32% пасажиропотоку через кордон у Львівській області.

Серед залізничних пунктів пропуску першість за кількістю залізничного транспорту, що перетинає кордон, належить пункту «Мостиська – Пшемисль».

Загалом упродовж 2016 року державний кордон на Львівщині перетнуло 5 274 183 транспортних засобів та 16 753 323 осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.