Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

центр зайнятості

Вівторок, 17 січня 2017, 15:56

На Львівщині працівниця центру зайнятості привласнила 600 тисяч

центр зайнятості

Посадовець організувала схему розкрадання держкоштів через безпідставні виплати соціальних допомог малозабезпеченим сім'ям.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як встановили правоохоронці, посадовець від імені підприємців видавала довідки про доходи, у які вносила неправдиві відомості про прийняття та звільнення з роботи, а також робила неправдиві записи у трудових книжках громадян, які фактично не працювали у цих підприємців.

Такі довідки давали можливість отримувати державну соцдопомогу як малозабезпеченим сім'ям. Відтак, більше ніж 80 людей безпідставно отримали соцдопомогу на понад 600 тисяч гривень.

Наразі правоохоронці повідомили чиновниці про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.190 (шахрайство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк від одного до двох років, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.