Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

автозлодій

terebovlya.ternopilinfo.com

Середа, 18 січня 2017, 18:25

На Львівщині спіймали автозлодіїв

автозлодій

У Городку двоє киян викрали іномарку Ауді А6, що була припаркована поруч із дитсадком.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, об 11:30 год., у Городоцьке відділення поліції звернулась 27-річна місцева мешканка, котра повідомила про те, що невідомі викрали її автомобіль Ауді А6.

За словами заявниці, об 11:05 год. вона запаркувала автівку біля дитячого садка і відлучилась на десять хвилин, а коли повернулась, то побачила, що машини на місці вже не було.

 ніч на 18 січня оперативники Управління карного розшуку Головного управління Національної поліції у Львівській області виявили викрадений автомобіль у місті Золочів та затримали двох киян, віком 21 та 24 роки, що причетні до скоєння крадіжки",  розповів начальник Управління карного розшуку Головного управління Національної поліції у Львівській області Сергій Богданов.

За цим фактом відкрио кримінальне провадження. Незабаром для автозлодіїв суд обере міру запобіжного заходу, наразі тримає досудове розслідування.

На зловмисників чекає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 5 до 8 років із конфіскацією майна або без такої.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.