Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівське сміття

Четвер, 19 січня 2017, 11:09

Львівське сміття виявили на Житомирщині

львівське сміття

На трасі Київ-Чоп патрульні Житомарської області зупинили п'ять вантажівок, які перевозили львівське сміття.

Про це повідомляє Укрінформ.

Як заявила прес-офіцер патрульної поліції міста Житомир Діна Корчевна, на 128 км автодороги Київ-Чоп за порушення правил дорожнього руху були зупинені дві вантажівки, які рухалися в напрямку вбік Києва.

"Перевіряючи у водіїв документи, патрульні виявили ознаки фальсифікації у товарно-транспортних накладних: не була вказана серія, а вантаж, який перевозився, узагалі фігурував як вторинна сировина", – зазначила Діна Корчевна.

За її словами, у контейнерах ватажівок було сміття.

А у пункті пропуску "Кочерів" патрульні Житомирщини зупинили ще одну вантажівку та ще дві – на трасі Київ-Чоп.

"Загалом за день було виявлено п'ять вантажівок зі львівськими номерами, водії яких підтвердили, що є жителями Львова і не заперечували, що перевозять саме сміття. Проте від детальних коментарів відмовлялися. Як і не пристали на пропозицію патрульних сфотографувати місце відвантаження відходів, коли дістануться пункту призначення, та відправити патрульним відповідні фотопідтвердження. За документами, всі вони везли сміття до Дніпропетровської області", – наголосила Діна Корчевна.

Нагадаємо, Варіанти створили карту львівського сміття та підрахували найвіддаленіше від Львова місто України, у яке його вивозили. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.