Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

водойма

Понеділок, 23 січня 2017, 11:12

На Львівщині здадуть в оренду 120 озер

водойма

Загалом планують здати 900 ставків та озер у всіх районах області.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Якінформує департамент екології та природних ресурсів Львівської ОДА, наразі у області є вільні водні об’єкти, які можуть передаватися в оренду. Ставки надаватимуться у користування на земельних торгах в комплексі із земельними ділянками, на яких вони розташовані.

Відтак, наразі у Бродівському, Кам'янка-Бузькому, Перемишлянському та Дрогобицькому районах здають в оренду 4 озера, у Буському – 6, Городоцькому та Золочівському – 5, Жидачівському та Сокальському – 2, Жовківському – 15, Миколаївський – 1, Пустомитівський – 9, Радехівський та Старосамбірський – 12, Самбірський – 21, Стрийський – 11, Яворівський район – 3 ставки.

Зазначимо, що станом на сьогодні в області є 3085 ставків, з них у користуванні перебувають 1456. Вільними ж залишаються 1629 водних об'єктів, з них за межами населених пунктів 873, у межах – 756.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.