Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівська міськрада

Понеділок, 23 січня 2017, 12:28

Цьогоріч Львів погуляє майже на 6 мільйонів

Львівська міськрада

Львівська міська рада затвердила фінансування культурних заходів на 2017 рік.

Відповідне рішення ухвалив виконавчий комітет Львівської міської ради у п'ятницю, 20 січня.

"Затвердити календарний план загальноміських централізованих заходів на 2017 рік та суми фінансування відповідних заходів за рахунок коштів, передбачених у міському бюджеті Львова на 2017 рік", – йдеться у проекті рішення.

Загалом на організацію та проведення культурних заходів виділили більше 5,7 мільйона гривень.

Найбільше коштів міськрада передбачила на проект "Львів – місто літератури" – 900 000 гривень, а також на конкурс соціально-культурних проектів – 700 000 гривень. Всіх їх протягом року проводитиме управління культури спільно з департаментом розвитку.

На відзначення ювілеїв та пам’ятних дат проятгом року у мерії заклали 375 000 гривень, на презентацію Львова на фестивалях та конкурсах в Україні та за кордоном – ще 385 000 гривень.

Також Львівський драматичний театр імені Лесі Українки отримає 170 000 гривень на проведення Фестивалю театрів. Львівська національна музична академія ім. М. В. Лисенка – 50 000 гривень на ІІ Міжнародний фестиваль камерної та органної музики, що відбудеться у березні-квітні.

Ще 160 000 гривень міська рада передбачила на святкування різдвяних свят – на Різдво у Львові, XVIII Фестиваль "Велика Коляда" та Водохреща.

Серед нерозподілених видатків – понад 2,3 мільйона гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.