Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ДГХП "Сірка"

Понеділок, 23 січня 2017, 12:57

Приватна фірма отримає землі Яворівської "Сірки"

ДГХП "Сірка"

Йдеться про 0,7 га, які вилучать з користування Яворівського ДГХП "Сірка".

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки від 20 січня 2017 року.

Відтак, облдержадміністрація погодилася вилучити з користування Яворівського ДГХП "Сірка" земельну ділянку для надання в оренду приватній фірмі.

"Затвердити ТзОВ "Єврошпон" проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,7356 га для обслуговування будівлі допоміжних приміщень", – йдеться у розпорядженні.

Ділянка розташована у селі Залужжя Яворівського району Львівської області, а фірма отримає землю в оренду на 10 років

Наразі Яворівська РДА має укласти договір оренди землі на цю земельну ділянку у відповідності до вимог законодавства, а фірма – зареєструвати договір оренди землі.

Контроль за виконанням розпорядження покладено на заступника голови Львівської ОДА Ірину Гримак.

Як йдеться у єдиному державному реєстяр рі юридичних осіб, ТзОВ "Єврошпон" зареєстрована у селі Новий Яр на Яворівщині, її кінцевими власниками є Світлана Губенко, Світлана Юрченко, Ольга Лішевська, а займається фірма виробництвом фанери, дерев'яних плит і панелей, шпону, оптовою торгівлею деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням.

Нагадаємо, у березні 2016 року ця фірма уже придбала 1,2200 га землі на Яворівщині за 649 040 грн, а у травні – 0,7364 га у селі Новий Яр.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.