Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сортувальні контейнери

Прес-реліз,   Вівторок, 24 січня 2017, 10:31

Компанія "Захід Ресурс Плюс" виступає за правильне поводження з ТПВ у Львові

сортувальні контейнери

Компанія підтримує вимогу громадськості щодо налагодженння системи роздільного збору, сортування та утилізації твердих побутових відходів у Львові.

"Ми вкотре наголошуємо, що готові співпрацювати з громадою і наша основна мета – запровадити саме систему поводження з твердими побутовими відходами, яка відповідає європейським стандартам, де є обов'язкове сортування і практично немає поняття утилізації", – заявив директор компанії "Захід Ресурс Плюс" (ТМ "ГрінКо Захід") Олександр Залєвський.

За його словами, сьогодні громада Львова усвідомлює потребу сучасної технології поводження з відходами, а також те, що роздільний збір і сортування сміття – це перший крок в цьому напрямку.

"Це дає нам шанс та надію на порозуміння. І тому ми вже завершили монтаж сміттєсортувальної лінії на території Сільмашу, залишилося провести пусконалагоджувальні роботи", – заявив Олександр Залєвський.

Він додав, що компанія отримала роз'яснення ГУ Держспоживслужби у Львівській області щодо санітарних вимог до роботи сміттєсортувальної лінії, яке підтверджує, що всі дії фірми відбуваються виключно в межах чинного законодавства і не несуть жодної екологічної загрози.

"Тому ми вважаємо неприпустимим і незаконним проникнення 20 січня сторонніх осіб на територію, де стоїть змонтована сміттєпереробна лінія ТОВ "Захід Ресурс Плюс". Ми розуміємо, що відкритість та прозорість у цих питаннях є єдиною запорукою порозуміння з громадою. 

Громадськість має право на протести, але, якщо громада дійсно хоче мати систему поводження з відходами, то ми поки що єдині, хто запропонував львів'янам реальну технологію, а не міфічні проекти за десятки мільйонів євро. Отож, сподіваємося на конструктивний діалог і спільне вирішення проблеми", – наголосив Олександр Залєвський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.