Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівське сміття

Четвер, 26 січня 2017, 11:40

Львівська мерія скаржиться на невивезене сміття на полігони області

львівське сміття

Львівське сміття погодилися приймати чотири міста області, проте станом на сьогодні перевізники надалі вивозять відходи власними силами.

Про це повідомили сьогодні на прес-конференції у Львівській міськраді, передає кореспондент Варіантів.

Як заявив сьогодні директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Сергій Бабак, станом на сьогодні вивезення сміття зі Львова відбувається власними силами міста та перевізників.

Він додав, що наразі перевізники не можуть вивозити сміття на полігони області, які вчора визначили на обласній комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

За словами Бабака, договори мають укласти: ЛКП "Транспортна фірма "Львівспецкомунтранс" – Дрогобич, ТзОВ "Санком-Львів" – Новояворівськ, ТзОВ "Спецавтотранс Львів" – Миколаїв, ТзОВ "ДВ Екосвіт" – Борислав.

"Станом на ранок перезавантаженими залишаються 30% контейнерних майданчиків у Львові. Порівняно зі вчорашнім днем вдалось зменшити перенакопичення майже на 90 майданчиках. Вчора ми підготували проекти угод, подали їх в обласну адміністрацію. Очікуємо на підписання", – наголосив Сергій Бабак.

Нагадаємо, вчора на засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій львів'ян запевнили, що сміття з міста готові приймати Дрогобич, Миколаїв, Самбір і Борислав.

Також голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка розпорядився вивезти сміття з міста за 7 днів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.