Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

університет Франка

П'ятниця, 27 січня 2017, 17:17

В Україні у квітні стартує пробне ЗНО

університет Франка

А реєстрація учасників пробного зовнішнього незалежного оцінювання завершується 31 січня.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Пробне ЗНО проводиться для ознайомлення з процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця.

Пробне ЗНО з української мови та літератури відбудеться 1 квітня. А 8 квітня можна вибирати з таких предметів: історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, російської, французької мов.

Участь у пробному ЗНО беруть лише зареєстровані особи, а результати пробного ЗНО не зараховуються як оцінки за державну підсумкову атестацію та не використовуються для участі в конкурсному відборі під час вступу до вищих навчальних закладів.

Нагадаємо, участь у пробному ЗНО є платною: вартість одного тестування з одного тестового предмета у 2017 році складає 129 грн.

Станом на 20 січня взяти участь у ЗНО зголосилися 27 864 осіб, що становить близько 14% випускників загальноосвітніх навчальних закладів цього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.