Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

спортивний майданчик

Понеділок, 30 січня 2017, 17:43

Цьогоріч Львів витратить 6 мільйонів на спортивні майданчики у місті

спортивний майданчик

На кількох вилицях міста облаштують сучасні спортивні майданчики.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як зазначив керівник управління молоді та спорту Львівської міської ради Володимир Шнайдер, у 2017 році будуть продовжені роботи щодо облаштування спортивних майданчиків на території середньоосвітніх шкіл міста №67, 44 та Оріяна.

Також, за його словами, ЛКП «Спортресурс» працюватиме над новими осередками спорту на вулицях Марка Вовчка, Чорноморській, Чорновола,45.

Окрім того, у планах міськради – облаштування сучасного баскетбольного поля з поліуретановим покриттям та трибунами на вул. Винниченка, а в рамках громадського бюджету – проект по створенню майданчика для гри в петанг на вул. Винниченка.

«Ми маємо добрий результат роботи у минулому році, адже сучасні спортивні майданчики з штучним покриттям появилися на вулиці Тернопільській, Кошиці, Кастелівці. Найбільший у місті майданчик для стріт воркауту тепер є на Винниченка. А учні середньоосвітньої школи №98 також отримали новий спортивний майданчик», – наголосив Володимир Шнайдер.

Загалом, у бюджеті розвитку міста на ці роботи передбачено близько 6 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.