Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Самбір

Вівторок, 31 січня 2017, 10:50

Приміщення Самбірської друкарні вирішили не виставляти на продаж

Самбір

Депутати Львівської облради проголосували проти приватизації нежитлових приміщень Самбірської міської друкарні.

Сьогодні на сесії 65 та 66 депутатів Львівської обласної ради проголосували за зняття з розгляду питання про приватизацію об’єктів спільної власності територіальних громад області.

У обидвох випадках йдеться про нежитлові приміщення ЦМК КП ЛОР "Самбірська міська друкарня" та ТзОВ "Інститут геоінформаційних систем".

Зокрема, раніше постійна комісія з питань комунального майна та приватизації облради виставила проект рішення про приватизацію приміщень Самбірської міської друкарні за винятком приміщень, які використовують редакції газет, що на вул. Козацька, 4 у Самборі, та нежитлові приміщення на вул. В. Винниченка, 1 у Львові площею 119,4 кв.м, що належать ТзОВ "Інститут геоінформаційних систем".

Також у проекті рішення були виставлені на продаж приміщення на вул. Городоцька, 2 у Львові площею 80,3 кв.м та нежитлова будівля на вул. Горішня, 54 у4 селі Гірське Миколаївського району.

Нагадаємо, на початку 2016 року облрада запропонувала продати п’ять друкарень в області, оскільки вони є неприбутковими.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.