Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Дозор

Четвер, 2 лютого 2017, 16:16

У Львівського бронетанкового заводу замовили нові "Дозори"

Дозор

"Укроборонпром" виготовить на Львівському бронетанковому заводі партію з десятків бронемашин "Дозор-Б".

Про це повідомляє прес-служба державного концерну "Укроборонпром".

Державний концерн "Укроборонпром" виготовить нову партію з десятків бронемашин "Дозор-Б" для української армії завдяки фінансуванню у рамках державного оборонного замовлення держпідприємства "Львівський бронетанковий завод".

"Підготовлені в 2016 році виробничі потужності і технологічний процес дозволяє виготовляти "Дозори-Б" вже серійно", – зазначили в "Укроборонпромі". 

Відтак, весь колектив львівського підприємства, а це близько 900 працівників, отримав 100% завантаження роботою і гарантію зайнятості у 2017 році, що дозволяє уникнути вимушених відпусток і в повному обсязі завантажити виробничі потужності заводу.

Нагадаємо, як зазначив директор ДП "Львівський бронетанковий завод" Роман Тимків ще минулого року, середня зарплата на підприємстві у 2015 році становила 6250 гривень.

Завод займається ремонтом старих танків, які перебували у резерві. У вересні 2015 року тут відкрили цех із серійного виробництва бронемашин "Дозор-Б", а у серпні минулого року Львівський бронетанковий завод побив рекорд із виготовлення кількості "Дозорів" на місяць. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.