Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львіввугілля

Четвер, 2 лютого 2017, 18:05

Львівська вугільна компанія отримає 13 мільйонів на гасіння терикону у Сокальському районі

Львіввугілля

Уряд виділить понад 13 млн грн на гасіння породного відвалу на території Сокальського району.

Як повідомила прес-служба Львівської ОДА, про це сьогодні заявив віце-прем’єр-міністр Володимир Кістіон, перебуваючи з робочою поїздкою на Львівщині.

"Сьогодні на урядовому комітеті було розглянуто проект рішення на 13,7 млн грн на виконання робіт з ліквідації тління терикону. Я займаюся цим питанням з листопада, і можу доповісти, що за цей період ми зробили ряд організаційно-підготовчих заходів: оцінили ситуацію, зробили температурну карту, зробили проектну документацію. Проектна документація пройшла експертизу", – наголосив Володимир Кістіон.

За його словами, після того, як відповідне розпорядження прийме уряд, можна оголошувати тендер та розпочинати виконання робіт.

Нагадаємо, на початку жовтня 2016 уряд заявив, що розслідуватиме ситуацію навколо гасіння териконів на Львівщині та застосує санкції щодо посадовців Львівської вугільної компанії, які призупинили роботи з гасіння пожежі через заборгованість компанії перед Львіввугіллям.

Тоді ж уряд обіцяв виділити Львівшині для гасіння пожежі на териконі 15 млн грн.

Додамо, Варіанти дослідили техногенно-екологічні проблеми Сокальщини та Борислава.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.