Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівський слідчий ізолятор

Четвер, 2 лютого 2017, 17:56

Львівський ізолятор виставили на продаж

Львівський слідчий ізолятор

Міністерство юстиції оголосило конкурс з інвестиційного продажу Львівського СІЗО.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Як заявила сьогодні під час прес-конференції заступник міністра юстиції Наталія Севостьянова, Міністерство юстиції оголосило про початок збору проектних пропозицій щодо будівництва нових слідчих ізоляторів в Києві та Львові.

"Ми сподіваємося, що ми встигнемо побудувати нові ізолятори і це буде першим успішним кроком реформи", – заявила Наталія Севостьянова.

За її словами, міністерство близько півроку відпрацьовувало процедуру продажу старих СІЗО в Києві та Львові і вирішило провести її за принципом державно-приватного партнерства. Саме сьогодні стартував збір проектних пропозицій щодо будівництва нових слідчих ізоляторів. Переможець конкурсу побудує нове СІЗО, а міністерство введе його в експлуатацію і перевезе туди ув'язнених. Приміщення старого ізолятора передадуть інвестору.

Зазначимо, новий ізолятор у Львові буде побудований на базі Личаківського виправного центру №30, адже за результатами експертиз приміщення Львівського СІЗО визнано непридатним для проживання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.