Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЗНО

П'ятниця, 3 лютого 2017, 16:12

Основна сесія ЗНО стартує у травні

ЗНО

Адміністрації шкіл не впливатимуть на вибір предметів ЗНО.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як наголосив директор Українського центру оцінювання якості освіти Вадим Карандій, вибір предметів для складання державної підсумкової атестації випускниками шкіл, що цього року буде проведена у формі ЗНО, залежить виключно від самого учня та його планів щодо подальшого навчання.

За його словами, випускники, заповнюючи реєстраційну картку, вказуватимуть назви навчальних предметів, із яких їм буде зараховано результати ЗНО як оцінки за державну підсумкову атестацію.

Першим обов’язковим предметом для ЗНО стане українська мова та література. Другий потрібно буде обрати з-поміж математики та історії. Третій – із запропонованого переліку предметів: математики, історії України, іспанської, французької, німецької, російської, англійської мови, біології, географії, фізики, хімії.

За цими предметами оцінка виставлятиметься одразу за двома шкалами: 12-бальною – як державна підсумкова атестація та 200-бальною – для зарахування під час вступу до вишу.

Нагадаємо, реєстрація учасників ЗНО-2017 стартує 6 лютого та триватиме до 17 березня. Основну сесію ЗНО буде проведено з 23 травня до 16 червня, додаткову – з 3 до 12 липня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.