Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Анатолій Дейнека

П'ятниця, 3 лютого 2017, 16:50

Підопічного Дейнеки спіймали на хабарі

Анатолій Дейнека

Керівника відділу лісового господарства Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства спіймали при одержанні 5200 грн хабара.

Про це повідомила прокуратура Львівської області.

Сьогодні правоохоронці затримали керівника відділу лісового господарства Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства при одержанні хабара в розмірі 5200 грн.

За інформацією прокуратури, посадовець організував систему отримання від керівників підпорядкованих лісопідприємств коштів за неперешкоджання у здійсненні ними господарської діяльності, а також погодження лісорубних квитків на проведення рубок деревини на підконтрольних лісових угіддях.

Наразі тривають першочергові слідчі дії, після проведення яких буде вирішуватися питання про обрання вказаному посадовцю міри запобіжного заходу.

З власних джерел Варіантам стало відомо, що йдеться про заступника начальника управління Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Ярослава Целеня. 

На фото оприлюднених прокуратурою Львівської області дуже схожий до Ярослава Целеня чоловік.

Фотографії Прокуратури Львівської області

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.