Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сміттєсортувальна лінія ГрінКо Захід

Понеділок, 6 лютого 2017, 10:53

7 лютого стане відомо, хто вивозитиме сміття зі Шевченківського району Львова

сміттєсортувальна лінія ГрінКо Захід

7 лютого відбудеться відкриття пропозицій учасників конкурсу на вивіз та утилізацію сміття у Шевченківському районі міста.  

Про це Варіанти дізналися із прес-релізу компанії "ГрінКо Захід" (ТОВ "Захід Ресурс Плюс").

Зокрема, компанія подала заявку на участь у конкурсі Львівської міськради на надання послуг з вивезення та утилізації  побутових відходів з Шевченківського району, а відкриття пропозицій учасників відбудеться 7 лютого.

Як йдеться у прес-релізі компанії, "ГрінКо Захід" подала на конкурс концепцію, що включає роздільний збір побутових відходів мешканцями, при якому відходи розділяються на два типи: органіка (мокрі) та неорганіка (сухі). Для цього компанія готова встановити у Шевченківському районі контейнери типу "дзвін". Компанія "ГрінКо Захід" уже домовилася з підприємствами, які займаються утилізацією сміття.

"У випадку перемоги в конкурсі, разом з громадськими активістами ми долучимось до роботи з населенням і підприємцями щодо організації роздільного збору відходів у контейнери типу "дзвін". Наш спеціальний транспорт вивозитиме його на сортувальну лінію, де протягом лише 24 годин відбуватиметься його подальша переробка. Це дозволить до 40% зменшити об’єм відходів, які на нашому ж спецтранспорті вивозитимуться на захоронення", – наголосили у компанії. 

Зазначимо, сортувальна лінія компанії "ГрінКо Захід" розрахована на переробку 100 т відходів за добу, що дорівнює кількості відходів, яка продукується за добу мешканцями та підприємствами Шевченківського району.

Нагадаємо, "ГрінКо Захід" є підрозділом компанії "ГрінКо", заснованої в 2005 році, що працює на ринку вивозу і утилізації ТПВ в Києві, Дніпрі та інших містах України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.