Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Четвер, 9 лютого 2017, 15:55

Львівська мерія виділила 13 мільйонів на енергозбереження

Львівська міськрада

Львівська міськрада відшкодовуватиме 15% кредиту на впровадження енергоощадних технологій. 

Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати прийняли "Програму відшкодування частини кредитів, отриманих фізичними особами на впровадження заходів з енергозбереження, реконструкції і модернізації житлових квартир та малоквартирних будинків у м. Львові на 2017-2020 роки ("Енергоефективна оселя")".

Це рішення підтримали 47 депутатів.

Зокрема, йдеться про відшкодування з бюджету Львова частини кредитів, які ОСББ беруть на впровадження енергоощадних технологій, реконструкцію та модернізацію житлових будинків.

Відтак, мерія відшкодовує частину кредиту на заходи з енергозбереження, капітального ремонту та реконструкції житлових квартир та малоквартирних будинків у 15% від максимального розміру кредиту, але не більше 50 тис грн за одним кредитним договором.

Кінцевою метою цієї програми є скорочення витрат на утримання та експлуатацію квартир та будівель.

Також в ухвалі передбачено зменшення обсягу субсидій для населення за спожиті енергоносії, стимулювання впровадження енергозберігаючих заходів. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.