Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Четвер, 9 лютого 2017, 16:34

На розвиток Пласту у Львові виділили 2,3 млн грн

Львівська міськрада

Львівські депутати прийняли Програму розвитку пластового руху на 2017 рік. 

Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати прийняли Програму розвитку пластового руху та Львівської міської молодіжної громадської організації "Станиця Львів Пласту – Національної скаутської організації України" на 2017 рік. Це рішення підтримали 51 депутат.

За словами керівника управління молоді та спорту Львівської міськради Володимира Шнайдера, Програма передбачає надання підтримки організації львівського Пласту, щоб забезпечити патріотичне виховання дітей та молоді.

Відтак, за кошти мерії у 2017 році будуть проведені традиційні пластові заходи, розширення мережі пластових приміщень у місті, а також модернізація матеріально-технічної бази Пласту.

Зокрема, "Станиця Львів Пласт" отримає 450 тис грн на проведення заходів молодіжної політики, 550 тис грн – на придбання меблів та 302 900 грн – на закупівлю туристично-спортивного інвентарю.

Також Львівська міськрада виділила організації 1 млн грн на ремонт приміщень та будівель, які задіяні для діяльності пластових куренів та гуртків та перебувають у власності територіальної громади Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.