Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

П'ятниця, 10 лютого 2017, 15:49

Чотири ГО Львова отримають 183 тисячі на соцпроекти

Львівська міськрада

Соціально-культурні проекти ГО фінансуватимуться за кошти з міського бюджету.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьгоодні виконавчий комітет міськради затвердив перелік соціально-культурних проектів громадських організацій у галузі «Розвиток громадянського суспільства».

Зазначимо, проекти цих організацій співфінансуватимуть за рахунок бюджету Львова. Загалом передбачено виділити 183 тис грн.

Відтак, міськрада виділить 65 тис грн ГО "Союз ветеранів десанту" на проект "Військово-патріотичний календар із зображенням воїнів, їх спогадів та місць боїв в антитерористичній операції у Донецькій та Луганській областях". По 45 тис грн передбачено для ГО "Кращий Сихів" на проект "ДІЙ!" та ГО "Центр громадянських ініціатив" на проект "Керувати бюджетом міста – просто! Бюджет участі для львів’ян".

Молодіжній громадській організації "Інститут інформаційного права" міськрада виділила 28 тис грн  на реалізацію проекту "Право знати – моніторинг веб-сторінок органів влади Львова щодо прозорості та відкритості".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.