Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

poltava.pl.ua

Вівторок, 14 серпня 2012, 13:26

Інспектор Львівської митниці завдав державі понад 135 тис. грн. збитків

Прокуратура Львова скерувала до суду кримінальну справу стосовно старшого інспектора відділу митного оформлення Львівської митниці через порушення, які завдали 135 тис. грн. збитків.

 

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львова.

Посадова особа, усупереч вимогам законодавства, провела перевірку заявленої декларантом митної вартості товарів та підтвердила її без використання наявної у вказаного державного органу інформації про рівень цін на товари та вивчення обставин формування ціни на них, з’ясовано у ході досудового слідства.

«Такими протиправними діями старший інспектор Львівської митниці занизила митну вартість товару та завдала збитків державним інтересам на суму понад  135 тис. грн.» – зазначено у повідомленні.

Прокуратура обрала для обвинувачуваної запобіжний захід – підписку про невиїзд, а також наклала арешт на її майно.

За вчинення такого злочину передбачене покарання у вигляді позбавлення волі від 2 до 5 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та зі штрафом від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.