Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Олег Синютка

Понеділок, 13 лютого 2017, 18:19

Синютка профінансував телеканал "Перший Західний"

Олег Синютка

Облдержадміністрація виділила 13 млн грн на розвиток інформаційного простору на Львівщині.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявила сьогодні під час звіту про виконану роботу у 2016 році в.о. директора департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА Ольга Березюк, на реалізацію програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у області минулоріч скерували 13 621,9 тис грн.

Зокрема 7 млн 223 тис грн спрямували на підтримку регіонального телеканалу "Перший Західний", 500 тис грн – на підтримку регіонального кінематографу, зокрема, зйомки стрічки "Жива".

Також на підтримку 23 періодичних видань виділили ще 700 тис грн: часопис "Дзвін", газета "За вільну Україну плюс", журнали "Вісник Любачівщини", "Універсум", "Театральна бесіда".

Як додала Ольга Березюк, у 2016 році придбали книги, які передали новоствореним об'єднаним територіальним громадам та більше 50 організаціям області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.