Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

церква

Понеділок, 13 лютого 2017, 18:14

На Львівщині спіймали церковного крадія

церква

Злочинець з двома спільниками грабували храми у Пустомитівському районі.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Сьогодні близько 03:00 год ночі правоохоронці Пустомитівщини на дорозі між селами Старе Село та Давидів зупилили авто ВАЗ 2103 у салоні якого перебувало троє чоловіків.

Під час перевірки документів двоє з них раптово вскочили в автівку та намагались втекти, однак водій не впорався з керуванням та зіткнувся з деревом. Двом зловмисникам вдалось втекти.

«Ми затримали одного зі зловмисників і встановили його особу – це 23-річний мешканець Закарпаття, котрий перебував у розшуку за скоєння майнових злочинів. Також встановлено причетність цієї групи до скоєння крадіжок з двох церков у селі Водники та з двох гаражів», – заявив заступник начальника Пустомитівського відділення поліції старший лейтенант поліції Ігор Маковський.

За його словами, зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Також правоохоронці встановлюють місце перебування двох його спільників.

За фактами крадіжок відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до шести років позбавлення волі.

Наразі триває досудове розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.