Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівелектротранс

Вівторок, 14 лютого 2017, 18:00

Більшість трамваїв у Львові не курсують або працюють за зміненими маршрутами

Львівелектротранс

На перехресті вул. Івана Франка – Князя Романа сталась аварія на водогоні.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили у диспетчерській службі ЛМКП «Львівводоканал», сьогодні о 14:40 год надійшла інформація від ЛКП «Львівелектротранс» про витік води між трамвайними коліями на перехресті вулиць Івана Франка – Князя Романа.

У зв'язку з ліквідацією аварійної ситуації, з 17.00 год було припинено подачу води в центральну частину міста, обмежену вулицями: пр. Свободи – пл. Міцкевича – вул. Театральна – вул. Галицька – вул. Валова – вул. Бр. Рогатинців – вул. Підвальна – вул. Руська – пл. Ринок – вул. Староєврейська – вул. Л. Українки – пл. Д. Галицького – пл. Торгова і прилеглі до них вулиці.

«На жаль, сьогодні мешканці центру потерпають без води, оскільки вдень ми ліквідовували аварію на вул. Галицькій і завершили роботи о 16 годині. Зараз для проведення ремонту на Івана Франка знову змушені зупинити водопостачання. Ми докладемо максимум зусиль, щоб усунути аварію якнайшвидше», – наголосили у ЛМКП «Львівводоканал».

За даними ЛКП «Львівелектротранс», у зв’язку з ремонтними роботами на водогоні на вул. І. Франка, з 15.50 год електротранспорт, який курсує по вул. І. Франка, їздить за зміненим маршрутом:

- трамвай №8 курсує з вул. Довженка до Академії мистецтв.

- трамвай №1 курсує з вокзалу на вул. Пасічну (по маршруту трамвая №2).

- трамвай №9 курсує з вокзалу на вул. Пасічну.

- трамвай №5 курсує з вул. Торф’яної до церкви св. Анни (вул. Городоцька).

- трамваї №3, 4, 11 не курсують.

Рух трамваїв за звичним маршрутом буде відновлено після завершення ремонтних робіт.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.