Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Четвер, 16 лютого 2017, 11:32

Синютка має розробити графік вимкнення світла на Львівщині

Львів

Мінрегіонбуд доручив головам ОДА та обленерго розробити графіки зменшення енергоспоживання у пікові години.

Про це повідомила прес-служба Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України.

Як заявив віце-прем'єр-міністр Геннадій Зубко, через запровадження надзвичайних заходів в енергетиці голови ОДА спільно з обленерго та промисловими підприємствами мають  розробити план-графіки для зменшення енергоспоживання у пікові години навантажень.

За його словами, найбільші промислові області – Дніпропетровська, Київська, Полтавська, Сумська, Харківська, Чернігівська вже провели штаби з надзвичайних техногенних ситуацій для перегляду погодинних графіків навантажень підприємств та генеруючих потужностей.

"Блокування поставок антрацитової групи вугілля розпочалося у найнижчий температурний режим місяця, відтак сьогодні слід думати не лише про постачання електроенергії, а й про забезпечення теплом населення. Тому питання стосується не лише промислових регіонів. Областям будуть надані рекомендації, яким чином переглянути режими енергоспоживання та зменшити його у пікові години", – зазначив Зубко.

Нагадаємо, надзвичайний стан у сфері енергетики В Україні запровадили вчора на засіданні уряду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.