Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська ОДА

Четвер, 16 лютого 2017, 12:42

Львівська ОДА ніяк не може знайти заміну Чечотці

Львівська ОДА

У Львівській ОДА оголосили конкурс на зайняття вакантної посади директора департаменту охорони здоров’я.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, облдержадміністрація оголосила конкурс на заміщення вакантної посади директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА.

Серед основних вимог до кандидатів: вища освіта, досвід роботи на посадах державної служби категорій "Б" чи "В" або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств не менше двох років.

Усі документи приймають до 14 березня, а сам конкурс відбудеться 16 березня 2017 року

Умови проведення цього конкурсу голова Львівської ОДА Олега Синютки затвердив ще у жовтні минулого року.

Нагадаємо, ще 13 жовтня 2016 року Богдан Чечотка написав заяву на звільнення за власним бажанням із посади очільника департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації.

Зазначимо, Богдана Чечотку призначили директором департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА у 2014 році. За 2014 рік він заробив 85 тис грн, а у 2012 році Чечотка став співвласником ТОВ "Авто Спа Україна", яке зареєстроване у Миколаєві. Його внесок до статутного фонду становить майже 800 тис грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.