Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

реклама у Львові

Вівторок, 21 лютого 2017, 15:55

У Львові заборонили рекламу «Яндекс.Таксі»

реклама у Львові

Львівська мерія звернеться до правоохоронців через самовільне встановлення реклами цією фірмою.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, комунальники «Адміністративно-технічного управління» вихідними виявили факти незаконного розміщення рекламних конструкцій фірми «Яндекс.Таксі».

За словами керівника КП «Адміністративно-технічне управління» Тараса Вітика, ця фірма й надалі розміщує рекламу, попри їх демонтажі.

«Ми оперативно поінформували всі комунальні служби міста про те, що цей суб’єкт розміщує рекламні конструкції незаконно, і нагадали їм про необхідність належного утримання об’єктів відповідно до правил благоустрою міста. Паралельно силами підрядника КП «АТУ» також здійснюється демонтаж цих конструкцій», – заявив Тарас Вітик.

Він додав, що лише за вчора було демонтовано близько 100 рекламних конструкцій, але сьогодні вони знову з’явилися в місцях, де їх демонтовували.

«Сьогодні буде скеровано відповідну заяву у правоохоронні органи, щоб вони допомогли отримати дані про осіб, які розміщують ці конструкції, щоб притягнути їх до відповідальності. Бо немає інформації про цього суб’єкта господарювання чи його контактних даних», – наголосив Тарас Вітик.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.