Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

церква

Середа, 22 лютого 2017, 14:33

На Стрийщині спіймали організатора злочинної групи, яка обкрадала церкви

церква

23-річний мешканець Закарпаття вже був судимий за грабежі та крадіжки, скоєні у двох областях України.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як встановили правоохоронці, в ніч з 27 на 28 січня невідомі проникли до чотирьох сільських храмів у Стрийському районі. У кожній зі церков вони пошкодили вхідні двері та викрали кошти зі скриньок для пожертв.

Згодом поліцйеські встановили, що до скоєння крадіжок причетна група зловмисників. Одного із них, 23-річного мешканеця Закарпатської області спіймали, і за рішенням суду він вже перебуває під вартою. 

«Спійманий мешканець Ужгорода має судимості за грабіж, крадіжку та інші злочини, скоєні на Закарпатті. «Засвітився» він також в Івано-Франківській області, а тепер і у нас на Львівщині. Наразі ми проводимо заходи для встановлення місця перебування та затримання двох його спільників», –зазначив начальник Стрийського відділу поліції Іван Малиш.

За фактами крадіжок відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання – від 3 до 6 років позбавлення волі. Наразі триває досудове розслідування.

Нагадаємо, нещодавно на Львівщині двоє неповнолітніх обікрали церкву.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.