Порошенко затвердив концепцію співробітництва з НАТО

середа, 22 лютого 2017 р. о 14:50
Порошенко затвердив концепцію співробітництва з НАТО
Петро Порошенко

Петро Порошенко підписав указ про Концепцію вдосконалення інформування громадськості про співробітництво України з НАТО на 2017-2020 роки.

Про це повідомила прес-служба Президента України.

Йдеться про нові підходи до забезпечення національної безпеки, співробітництво з НАТО для набуття членства у цій організації, а також у сфері реформування сектору безпеки і оборони та оборонно-промислового комплексу за стандартами НАТО.

"Концепція спрямована на підвищення рівня підтримки громадськістю державної політики у сфері євроатлантичної інтеграції та рівня довіри громадян України до НАТО як ключової інституції у зміцненні міжнародної безпеки", – йдеться в указі.

Також пропонується створити теле- і радіопрограми з роз'ясненням державної політики у сфері євроатлантичної інтеграції, видання підручників і навчальних посібників для загальноосвітніх та вищих навчальних закладів.

Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024