Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Наталія Бойко

pravda.com.ua

Середа, 22 лютого 2017, 17:14

Заступником міністра енергетики стала львів'янка

Наталія Бойко

Представниця Національної ради реформ Наталія Бойко стала заступником міністра енергетики та вугільної промисловості з питань євроінтеграції.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Зокрема, уряд призначив заступником міністра енергетики та вугільної промисловості з питань європейської інтеграції Наталію Бойко.

Вона буде займатися енергетичною стратегією Міненерго, а пропозиція зайняти пост заступника міністра з питань євроінтеграції Наталії Бойко надійшла від голови Міненерго Ігоря Насалика.

Зазначимо, Наталія Бойко є менеджером реформи енергетики в проектному офісі Національної ради реформ. Її роль полягає у координаційній, аналітичній та комунікаційній підтримці реформи українського енергетичного сектору.

У 2015 році вона була головним консультантом головного департаменту з питань впровадження реформ Адміністрації Президента України, а до цього працювала у німецькому місті Франкфурт-на-Майні в офісі компанії ERM на посаді консультанта і координатора проектів для міжнародних газодобувних компаній та фінансових інституцій.

Наразі Бойко також є аспірантом Львівського націоналнього університету ім. І.Франка, у якому у 2011 році отримала диплом магістра.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.