Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

реклама

Четвер, 23 лютого 2017, 12:41

Минулого року у Львові незаконно встановили понад 3000 рекламних конструкцій

реклама

Натомість у 2015 році на вулицях Львова було 1805 самовільно облаштованих конструкцій реклами.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відділ оперативного реагування КП «Адміністративно-технічне управління», що демонтовує самовільно розміщені рекламні конструкції та вивіски, у 2016 році демонтував 3216 рекламних конструкцій, тоді як у 2015 році – 1805.

Серед цих незаконно облаштованих конструкцій 245 вивісок та 44 рекламоносіїв алкоголю. Також за минулий рік вдалося зменшити кількість великогабаритної реклами на 100 одиниць.

Як зазначив керівник КП «Адміністративно-технічне управління» Тарас Вітик, у 2016 році відділ нагляду за станом зовнішньої реклами, який стежить, аби зовнішня реклама та вивіски були встановлені лише на законних підставах, склав 4067 вимог до рекламодавців про усунення порушень на існуючих конструкціях.

«Така робота сприяє тому, що на зміну великогабаритним, занадто яскравим конструкціям, приходять делікатні, естетично привабливі вивіски, які не закривають фасадів будівель, а підкреслюють їх мистецьку унікальність», –підкреслив Тарас Вітик.

Нагадаємо, протягом 2016 року до бюджету Львова від розміщення зовнішньої реклами надійшло майже 25 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.