Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

низькопідлогові автобуси

Четвер, 23 лютого 2017, 15:11

АТП Садового звинувачують у привласненні 60 мільйонів

низькопідлогові автобуси

Ці кошти львівське комунальне підприємство АТП №1 витратило на неіснуючі автобуси.

Про це повідомляють "Наші гроші. Львів". 

Згідно з ухвалою Шевченківського районного суду Львова, військова прокуратура підозрює посадовців ЛКП АТП №1 у розтраті 67,5 млн грн бюджетних коштів під час виконання угоди з ТОВ "Спільне українсько-німецьке підприємство "Електронтранс" щодо поставок автобусів.

Зокрема, у 2016 році АТП №1 замовило в "Електронтрансу" 55 сучасних низькопідлогових автобусів за понад 264,12 млн грн, які підприємство мало надати ще у минулому році. Кожен автобус коштував 4,8 млн грн.

Однак, у січні цього року місто отримало лише 10 автобусів, хоча заплатило за 25. За даними правоохоронців, решту 15 автобусів "Електронтранс" не виготовив, проте посадовці АТП №1 в Регіональному сервісному центрі МВС у Львівській області зареєстрували 25 автобусів, підробивши документи.

Водночас у Львівській міськраді стверджують, що АТП №1 отримало в січні всі 25 автобусів, проте частину з них пізніше повернули виробнику для виправлення виявлених недоліків.

Зазначимо, власником ТОВ "Спільне українсько-німецьке підприємство "Електронтранс" є Юрій Бубес. Його засновниками є ТОВ "Автотехнопроект" (10%), ПАТ "Концерн-Електрон" (64%) та німецьке підприємницьке товариство "Транстек Ф&Е" (26%).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.