Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

дороги Львівщини

П'ятниця, 24 лютого 2017, 11:33

На дорогах Львівщини встановлять відеоспостереження

дороги Львівщини

Для цього облрада виділить з бюджету області 2 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Зокрема, вчора на засіданні бюджетна комісія Львівської облради внесла зміни і доповнення до Програми з організації та безпеки дорожнього руху на автомобільних дорогах, вулицях міст, інших населених пунктів Львівської області на 2015-2017 роки. 

Відтак, цього року на виконання програми передбачено 20 млн грн з обласного бюджету, з яких 2 млн грн підуть на встановлення стаціонарних систем відеонагляду за порушеннями правил дорожнього руху у області.

Також 16 млн грн скерують на освітлення пішохідних переходів у селах та містечках Львівщини, встановлення світлофорів на найбільш аварійних дорогах.

Крім цього, у межах програми, планують закупити 4 вагові комплекси на 500 тис грн та облаштувати місця для габаритно-вагового контролю на дорогах загального користування та їх освітлення. Всього на це передбачено 1,5 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.