Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

бібліотека

П'ятниця, 24 лютого 2017, 15:25

У 2017 році бібліотеки Львівщини отримають більше мільйона гривень

бібліотека

Львівська облрада розробила програму розвитку культури Львівщини.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Вчора на засіданні бюджетної комісії облради була затверджена Комплексна програма розвитку культури Львівщини на 2017 рік, на реалізації якої скерують 12 млн 300 тис грн.

Отож, на популяризацію української культури та мови, історичної свідомості громадян в Україні та за кордоном передбачено 3,1 млн грн, на підтримку народних домів – 2,4 млн грн, поповнення бібліотечних фондів та бібліотечних проектів – 1,2 млн грн, підтримку музеїв – 780 тис грн, підтримку мистецьких шкіл – 1 млн грн, підтримку театрів – 700 тис грн.

Також передбачно 1,2 млн грн для підтримки мистецьких ініціатив та 1,5 млн на відзначення державних свят, пам’ятних дат, ювілеїв. Ще 390 тис грн витратять на підтримку видатних творчих особистостей.

За словами голови бюджетної комісії Олега Домчака, при реалізації заходів програми оплата всіх послуг має здійснюватися через Pro Zorro.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.