Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Сенюк

youtube

П'ятниця, 24 лютого 2017, 12:35

Військовий прокурор Західного регіону отримав у Львові трикімнатну квартиру

Олег Сенюк

Натомість дружина прокурора у 2015 році володіла чималою нерухомістю та готівкою у розмірі 50 000 доларів.

Відповідне рішення ухвалив сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради, передає кореспондент Варіантів.

Сьогодні виконком міської ради надав 37-річному полковнику юстиції, військовому прокурору Військової прокуратури Західного регіону України Олегу Сенюку трикімнатну квартиру у Львові.

Згідно з проектом рішення, військовий прокурор отримає ордер на заселення у трикімнатну квартиру площею 93,3 кв. м на вулиці Інструментальній, що у Шевченківському районі Львова.

Олег Сенюк із 29 січня 2016 є черговиком за місцем служби у списку для першочергового надання житла (багатодітна сім’я).

Зауважимо, що у проекті рішення не вказано конкретного прізвища, проте Варіанти встановили, що у Військовій прокуратурі Західного регіону є лиша одна особа, яка обіймає вказану у документі посаду військового прокурора. Нею і є Олег Сенюк.

Також у проекті рішення зазначено, що Олег Сенюк як полковник, має право на додаткову житлову площу.

Більше того, з документа виходить, що Олег Сенюк у черзі на квартиру був сьомим, адже "першочерговики №№ 1, 2, 3, 4, 5, 6 за складом сім’ї на вказану квартиру не претендують".

Згідно із декларацією Сенюка за 2015 рік, він володіє 20% квартири у Львові площею 62,5 кв. м, дачею у 15 кв. м у Львові, земельною ділянкою у 600 кв. м також у Львові.

Натомість його дружина, Віта Сенюк, задекларувала дачу, площею 221 кв. м, земельні ділянки на 1200 кв. м та 1000 кв. м у Київській області. Дочка військового прокурора має квартиру у Києві на 113 кв. м.

Зазначимо, Олега Сенюка призначили військовим прокурором Західного регіону України 24 березня 2015 року. На цій посаді у 2015 році він заробив 355 137 грн.

Також Сенюк отримує дохід від викладацької роботи у Військовому інституті Київського національного уніерситету ім. Т. Шевченка та соцвиплати на дитину.

Більше того, Віта Сенюк тримає 50 000 доларів готівки. Також вона зареєструвала авто Honda CR-V 2008 року випуску, вартістю 213 360 грн.

До цього Олег Сенюк працював на посадах помічника прокурора Галицького району м. Львова Львівської області, старшого слідчого слідчого відділу слідчого управління прокуратури міста Києва, військової служби у Службі безпеки України на посадах офіцерського складу, слідчого в особливо важливих справах слідчого відділу управління нагляду за законністю оперативно-розшукової діяльності‚ дізнання та досудового слідства військової прокуратури Центрального регіону України, начальника слідчого відділу управління нагляду за законністю оперативно-розшукової діяльності‚ дізнання та досудового слідства військової прокуратури Центрального регіону України, військового прокурора Дарницького гарнізону Центрального регіону України, Дарницького прокурора з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Центрального регіону України, військового прокурора Дарницького гарнізону Центрального регіону України.

Додамо, що станом на 22 лютого на квартирному обліку у Львівській міській раді перебувають більше 27 тисяч сімей. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.