Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

перекриття руху

Вівторок, 28 лютого 2017, 12:44

З березня вулицю Личаківську закриють для транспорту

перекриття руху

Також змінять курсування трамваїв №10, 2 та 7.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як наголосив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, із середини березня планують закрити на ремонт першу ділянку вул. Личаківської – від вулиці Пасічної до вулиці Мечникова.

Тут планують прокладати нову трамвайну колію.

Відтак, будуть змінені графіки руху трамвайних маршрутів №10, 2 та 7. Як зазначив керівник служби диспетчеризації ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Забавський, після закриття ділянки трамвай №10 не буде курсувати, а трамваї №2 та №7 курсуватимуть на зміненим маршрутом.

Трамвай №2 їздитиме за новою схемою руху: чотири трамваї курсуватимуть за маршрутом: вул. Коновальця – Головна пошта – Центр – вул. Коновальця, а інші чотири – у протилежному напрямку: вул. Коновальця –– вул. І. Франка – Центр – вул. Дорошенка – вул. Коновальця.

Кінцевою зупинкою трамвая №7 буде Аквапарк. Отож, трамвай курсуватиме за маршрутом: вул. Шевченка – вул. Підвальна – вул. І. Франка – вул. Сахарова - Аквапарк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.