Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт доріг на Львівщині

Вівторок, 28 лютого 2017, 17:16

Десять підрядних компаній неякісно відремонтували дороги на Львівщині

ремонт доріг на Львівщині

Неякісний ремонт доріг підрядники ліквідовуватимуть за власні кошти.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За реультатами обстеження стану доріг загального користування, зокрема й відремонтованих минулоріч, Служба автомобільних доріг у Львівській області виявила ряд дефектів, що виникли після ремонту.

У облдержадміністрації зазначили, що усі недоліки підрядники мають усунути за власний кошт, а роботи вони повинні розпочати одразу із настанням сприятливих погодних умов.

Також підрядникам, які не ліквідують дефекти, не дозволять більше брати участь у тендерах на ремонти доріг у області. Зокрема, йдеться про організації, після роботи яких виявлено недоліки: ТзОВ "Онур", ТзОВ "Автомагістраль-Південь", ДП "Львівський облавтодор", ПП "Дако Плюс", МПП "Нара", ПП "Рома", ТзОВ "Техно-Буд-Центр", ТзДВ ШРБУ №65, ПП "Механіка-К", ТзОВ "Дрог-Буд".

Нагадаємо, нещодавно випадок неякісного ямкового ремонту зафіксували на автошляху Броди-Тернопіль, на відтинку дороги Броди-Суховоля.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.