Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівське сміття

Середа, 1 березня 2017, 10:49

Сміття зі Львова вивозитимуть п'ять компаній-перевізників

львівське сміття

У Львові завершився конкурс на визначення перевізників відходів з районів міста.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Наразі з переможцями конкурсу, укладено угоди, які вступили в дію з 1 березня.

Відтак, Шевченківський район з вивозу сміття обслуговуватиме три компанії: ТзОВ «Санком-Львів», ТОВ «AVE Львів» та ЛКП «Львівспецкомунтранс». Конкурс на вивезення сміття з Франківського району виграли компанія ТзОВ «СпецавтотрансЛьвів» та ТОВ «AVE Львів», а також діючою залишається угода з ЛКП «Львівспецкомунтранс».

«На сьогодні у нашому районі є 256 сміттєвих майданчиків. З них 45% обслуговуватиме компанія ТОВ «AVE Львів», 45% ТзОВ «СпецавтотрансЛьвів» та 10% ЛКП «Львівспецкомунтранс», – наголосив голова Франківської РА Тарас Гнида.

Щодо вивезення сміття у Залізничному районі, то діючою залишається угода з ТОВ «AVE Львів», яке обслуговує будинки ЛКП «Граніт». Решта, а це 6 ЛКП, з 1 березня обслуговує ЛКП «Львівспецкомунтранс».

Перемогу у конкурсі на вивезення сміття у Личаківському районі отримали дві-компанії перевізники: ЛКП «Львівспецкомунтранс» та ТзОВ «Грінера Україна». Зазначимо, у районі є  111 сміттєвих майданчиків, це 333 контейнери для сміття.

Конкурс на обслуговування Сихівського району відбувся раніше. Тут виграли дві компанії – ТОВ «AVE Львів» та ТзОВ «Грінера Україна».

Нагадаємо, ТзОВ «Грінера Україна» вже обслуговує Галицький район міста. Саме тут компанія встановила нові сміттєві контейнери на 65 майданчиках. Львівська поліція підозрює «Грінеру» у сміттєвих зловживаннях у Галицькому районі.

Зазначимо, Львівська міськрада оголосила конкурс на визначення перевізника, який вивозитиме сміття зі Львова, ще в січні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.