Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська міськрада

П'ятниця, 3 березня 2017, 11:25

Львівська міськрада виділила 120 тисяч громадським організаціям на розробку туристичних маршрутів

Львівська міськрада

Одна із громадських організацій облаштує у Львові туристичний маршрут для незрячих.

Відповідне рішення сьогодні ухвалили на засіданні виконавчого комітету Львівської міськради, передає кореспондент Варіантів.

Виконком міської ради затвердив перелік соціально-культурних проектів громадських організацій у галузі "Туризм", які профінансують коштом міського бюджету.

Відтак, три громадські організації отримають 120 тисяч гривень на втілення власних туристично-мистецьких проектів. Зокрема:

ГО "Інститут Суспільних Ініціатив" виділили 65 тисяч гривень на створення об’єктів вуличного мистецтва, які увійдуть до туристичного маршруту у Львові.

Львівській міській молодіжній ГО "Молодіжне об’єднання
"Граніт" – 35 тисяч гривень на облаштування арт-об’єктів для проекту "Стіни говорять".

Також 20 тисяч гривень отримав Львівський обласний осередок ГО "Українська спілка інвалідів – УСІ" на розробку туристичних маршрутів для незрячих.

Львівська міськрада повинна до 30 квітня укласти договори з громадськими організаціями на реалізацію згаданих соціально-культурних проектів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.