Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

еко-бус

П'ятниця, 3 березня 2017, 15:51

У Львові утилізовуватимуть батарейки і люмінесцентні лампи за 400 тисяч

еко-бус

Львівська міськрада виділила комунальному підприємству "Боднарівка" 400 000 гривень на утилізацію батарейок і люмінесцентних ламп у 2017 році.

Відповідне рішення сьогодні ухвалили на засіданні виконавчого комітету Львівської міськради, передає кореспондент Варіантів.

Сьогодні виконком Львівської міськради затвердив перелік природоохоронних заходів, які фінансуватимуться коштом загального фонду міського бюджету у 2017 році.

Відтак підприємству "Боднарівка" (ЛКП "Зелений Львів") виділили 400 000 гривень для екологічно безпечного збирання, перевезення і зберігання використаних батарейок та люмінесцентних ламп, утилізації люмінесцентних ламп, а також елементів побутового обладнання, яке містить ртуть.

Зазначимо, львівське комунальне підприємство "Боднарівка" – єдиний завод в Україні, що безпечно переробляє ртутні лампи.

Нагадаємо, сьогодні також міськрада виділила 150 тисяч на утримання клумби в центрі Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.