Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

площа Соборна

UkrFoto.net

Понеділок, 6 березня 2017, 14:09

На площі Соборній у Львові планують спорудити фонтан

площа Соборна

Загалом цього року у місті планують облаштувати 14 громадських просторів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, цьогоріч планують здійснити проекти громадських просторів: парк «На валах» (меморіал Небесної Сотні), площа Галицька (фонтан), площа Соборна (трамвайне кільце), площа Коліївщини, пішохідна алея на Руданського, площа Довженка, пішохідна алея на Гашека, бульвар Довженка – Зубрівська, сквер Симоненка, міні-парк кінцева трамваю №2, громадський простір перед «Скринею» на Привокзальній.

Крім цього у планах – облаштування простору вздовж вул. В.Великого: встановлення лавок та сучасних скульптур, висадка дерев, облаштування озера на вул. Кульпарківській, оновлення площі Липневої, відновлення озера на вул. Панча,10, облаштування скверу на вул. Мазепи, 8.

Також на етапі проектування перебувають: сквер на вул. Дорошенка, площа Гасина, площа Синагог (ІІ черга), фонтан біля Оперного театру, площа Кропивницького, вул. Свенціцького – Франка – Снопківська, озеленення Катедральної площі, перехід через колії на вул. Б. Хмельницького, сквер біля монастиря св. Онуфрія, облаштування простору біля церкви Покрови Пресвятої Богородиці на вул. Личаківській, 175, реконструкція скверу на вул. Зеленій, «Співоча вулиця» Квітки Цісик, облаштування міні-парку на вул. Богдана Хмельницького (ІІ черга) та скверу на вул. Івана Сірка.

Також є ряд пропозицій громадських проектів: озеленення вулиці Лесі Українки, облаштування скверу на вул. Рибній, площі св. Теодора, скверу на вул. Каштановій, скверу між вул. Молочною та Потелицькою, скверу Гідності (ІІІ черга), впорядкування скверу «Нижні митрополичі сади», облаштування громадського простору по вул. Довженка, 2-4, тощо.

Усі кошти на ці проекти планують витратити із бюджету Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.