Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

шахта "Степова"

Понеділок, 6 березня 2017, 15:31

Сім'ї загиблих гірників Львіввугілля отримали по 160 тисяч

шахта "Степова"

Також уряд розширив комісію щодо розслідування обвалу на шахті "Степовій".

Про це повідомляє РБК-Україна.

Як заявив сьогодні на прес-конференції віце-прем'єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко, Фонд соціального страхування провів розрахунки щодо виплат по 160 тисяч гривень сім'ям загиблих внаслідок обвалу на шахті ДП "Львіввугілля".

"Фонд соціального страхування вже провів розрахунки з точки зору виплати усім сім'ям загиблих у розмірі 160 тисяч безпосередньо на сім'ю, плюс 33 тисячі гривень те, що стосується утриманців", – наголосив Геннадій Зубко.

Також, за його словами, уряд розширив комісію, включивши до її складу представників від Міністерства юстиції, Міністерства економічного розвитку і торгівлі, а також Міністерства енергетики і вугільної промисловості.

Частина комісії прибуде завтра на шахту "Степова" для того, щоб з'ясувати, чи мають родичі постраждалих і загиблих додаткові потреби у матеріальному забезпеченні.

Нагадаємо, 2 березня на шахті "Степовій" "Львіввугілля" у селі Глухів Сокальського району внаслідок вибуху сталося обрушення гірської породи у зоні якого знаходилися 34 гірники. У результаті цього 8 гірників загинуло. На лікуванні у Львові знаходяться 23 гірники цієї шахти.

Львівська поліція відкрила кримінальне провадження щодо загибелі гірників на шахті "Львіввугілля".

Також у зв'язку з цим 3 березня в Україні було оголошено День жалоби.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.